seminaari

 

ComCraft järjestää helmikuussa yhteistyössä Helsingin yliopiston Koulutus- ja kehittämispalveluiden HY+:n kanssa seminaarin verkkokoulutusten ja -oppimateriaalin tekijöille, tilaajille ja käyttäjille. Tilaisuus järjestetään 27.2.2017 Helsingissä.

Pelit ovat innostavia ja motivoivia opetuksen työkaluja, joiden avulla voit rakentaa vuorovaikutteisemman ja vaikuttavamman verkkokurssin. Pelimäisiä rakenteita hyödyntämällä saadaan kannustavampi konteksti oppimateriaaleille ja luodaan aktiivisempi rooli oppijalle hänen suorittaessaan kurssia. Pelillistäminen on kasvava trendi, ja moni onkin jo innostunut soveltamaan oppimateriaaleihin peleille tyypillisiä elementtejä.

Seminaarissa opit, miten pelillistämisen avulla voit innostaa ja motivoida oppijaa. Mielenkiintoisissa puheenvuoroissa tarkastellaan teemaa niin teorioiden kuin käytännön esimerkkien avulla. Seminaarissa käsitellään muun muassa pelipedagogiikkaa ja leikillistä oppimista sekä sitä, millaisia pedagogisia ideoita pelillisten ideoiden taustalla on.  Saat vinkkejä pelillisten elementtien rakentamiseen ja siihen, miten pelillisyyden avulla luot vaikuttavampia verkkokursseja.

Katso seminaarin ohjelma, ilmoittaudu mukaan ja lue lisää täältä.