DSC_0597

ComCraft Solutions ja Kesko Oyj ovat solmineet verkko-oppimisen sisällöntuotantoa koskevan sopimuksen, jonka myötä Keskon kahdeksanhenkinen eLearning-tiimi siirtyi ComCraftin palvelukseen 31.1.2017. Jatkossa ComCraft on Keskon pääyhteistyökumppani verkko-oppimisen sisällöntuotannossa.

Keskosta siirtyvä kokenut sisällöntuotantotiimi käyttää samoja työkaluja kuin meidän tiimimme. Voimakkaan kasvun johdosta lisäresursseille oli suuri tarve, joten uudet ComCraftilaiset toivotettiin viikko sitten sydämellisesti tervetulleiksi. Mahtavan tiimimme ansiosta pystymme tarjoamaan niin uusille kuin nykyisille asiakkaillemme entistä parempia tuotteita ja palveluita. Osaavien ammattilaisten määrän lisääntyminen vauhdittaa myös digitaalisten opetusratkaisujen ja menetelmien kehitystyötämme.

Lisätietoja:
Arja Sipola, ComCraft Solutions Oy, puh. 040 5555667, arja.sipola@comcraft.fi