Olen nyt lähes kaksi viikkoa tehnyt mielenkiintoista tutkailua verkkokoulutuksen maailmaan uuden uutukaisen myyntipäällikön tehtäväni myötä.

Sain tosi kivan tiimin uusista työkavereista. Meitä tuoreita tiimiläisiä on täällä nyt lähes kymmenen.

On ilo päästä toimimaan vaikuttavalla toimialalla, jossa tuemme asiakkaitamme ajanmukaisesti laadukkaiden verkkokoulutuspalveluiden parissa. Täältä tuntuukin löytyvän ihan mikä tahansa apu, mihin tahansa tilanteeseen.

Tässä hetkessä yrityksille tärkeinä pointteina vastuullisuus, ympäristöystävällisyys sekä ajankäytön parempi hallinta ovat lisäominaisuudet, jotka tulevat hyödyksi asiakkaidemme henkilöstön koulutuskäytäntöjen ajantasaistamisen myötä.

Innostava oppimatka on alkanut. Mitäköhän kaikkea mahtaa olla edessäpäin 🙂

Marjo

– Marjo, ComCraft Solutions