koulutuspalvelut

Julkaisimme juuri kevään avoimien kurssien kurssikalenterin. Kursseja suunnitellessa istuimme alas ja pohdimme tämän päivän hektisen työelämän tarpeita.

Kääntelimme, kaivelimme esille haasteita, viilailimme ja korjailimme. Lopputulokseksi saimme kolmen tunnin mittaisia täsmäkoulutuksia, joissa keskitytään vain yhteen aihekokonaisuuteen kerrallaan ja kunnolla. Teorialuentojen sijaan kursseilla opitaan tekemisen kautta, eli pääset ihan itse rakentelemaan kursseja käytännössä.

Koulutusasiantuntijamme muovasivat aiheista kokonaisuuden, josta jokainen koulutettava löytää oman polkunsa eLearning-sisällöntuotannon osaajaksi. Jos et ole ennen tehnyt verkkokursseja, lähde matkaan vihreiltä kursseilta, sillä niissä saat vankan pohjan vaikuttavien verkkokurssien tekemiselle. Sinisillä kursseilla vahvistetaan tehokasta tekemistä ja oranssit kurssit antavat sinulle valmiuksia jo muidenkin tukemiseen.

Jokaista kurssia vetää asiantuntija, joka tekee verkkokursseja päivittäisessä työssään. Käytännön vinkit ovat siis taattuja!

Tutustu kurssikalenteriimme ja ilmoittaudu mukaan!