uutiskirjekuva

 

Miten digiajan oppimiseen luodaan tunnetta ja elämyksiä? ComCraft järjestää 12.10.2017 yhteistyössä Helsingin yliopiston Koulutus- ja kehittämispalveluiden HY+:n kanssa Tunnetta ja elämyksiä digiajan oppimiseen -seminaarin. Tämänkertainen seminaarimme johdattelee sinut elämyksellisen ja tunteita herättävän oppimisen maailmaan. Tule mukaan!

Tunteet ovat tutkitusti tärkeitä oppimisessa. Tunteisiin vetoavien ja elämyksellisten oppimistilanteiden merkitystä oppimistuloksiin avaa kasvatuspsykologian professori Kirsti Lonka. Hän on kansainvälisesti tunnettu ja hyvin siteerattu oppimisen tutkija, joka puhuu ihmisläheisesti ja saa yleisön innostumaan.

Miten tunteita herättävää ja elämyksellistä opetusta sitten toteutetaan? Siihen vastauksen antaa pitkän linjan pedagogi Hanne Koli käytännön vinkkien avulla. Luvassa muun muassa opetusvideoiden ja microlearningin hyödyntämistä innostavasti. Lopuksi ComCraftin Elina Pärnä esittelee esimerkkejä tunteita herättävistä verkkokursseista.

Puheenvuorot:

  • Miksi tunteet ovat tärkeitä oppimisessa? Kirsti Lonka
  • Miten suunnitella elämyksellinen ja mukaansatempaava koulutus? Hanne Koli
  • Esimerkkejä tunteita herättävistä koulutuksista, Elina Pärnä

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan!