aikavarkaat

Osaamisen kehittäminen on aina ajankohtaista ja nyt saatte tehokkaat valmiit verkkokurssimme kampanjahintaan -20 %. Kattavasta valikoimastamme löytyy kursseja henkilöstönne kaikkiin tarpeisiin aina ajankäytön tehostamisesta ja ohjelmistojen käytön tukemisesta yrityksen sisäiseen ja ulkoiseen viestintään.

Esimerkiksi Tehokasta ajanhallintaa -kurssi tuhannelle henkilölle vain 4000 € ja Skype for Business -videokirjasto hintaan 500 € koko organisaation käyttöön henkilömäärästä riippumatta. Kampanja on voimassa 31.10.2017 saakka koodilla tehokkaampisyksy2017.

Tehosta, tue ja toimi arjessa!

  • Tehokasta ajanhallintaa – Tarkastelkaa omaa ajanakäyttöänne työssä, löytäkää aikavarkaat ja nitistäkää ne. Kurssin avulla luotte yhteiset toimintavat sisäiseen viestintään ja tehokkaisiin kokouksiin.
  • Office Tähtipelaaja – Luokaa ikioma Office-tähtipelaajajoukkue ja kasvattakaa työtehokkuutta pelillisin keinoin.
  • Haasteelliset palvelutilanteet – Hallitkaa haasteelliset palvelutilanteet ja kasvattakaa tuottavuutta. Kurssin avulla vähennätte reklamaatioita, saatte tilanteet nopeasti haltuun ja lopputuloksena voitte paremmin töissä.
  • Tietoturva – Tunnistakaa tietoturvassa piilevät uhat ja oppikaa toimimaan yhdessä turvallisesti.
  • Videokirjastot – Skype for Business, Windows 10, MS Office ja OneNote -videokirjastojen avulla vahvistatte ja tehostatte työvälineiden käyttöä.

Tunnetko oman ajanhallintasi aikavarkaan? Testaa pelillä!

Tutustu kurssivalikoimaamme tarkemmin ja tilaa demot tästä.