Harjoittelija_rekry2

Oletko sinä ulospäin suuntautunut tiimityöskentelijä varustettuna positiivisella ja työhön tarttuvalla asenteella? Hae meille harjoittelijaksi Suomen innovatiivisimpaan verkkokoulutusyritykseen!

Harjoittelu on palkallinen ja sopii hyvin osaksi korkeakouluopintoja. Aloitus mahdollisimman pian.

Pääset mukaan digitaalisen oppimisen eturintamaan, tutustumaan uusien oppimisratkaisujen kehittämiseen ja perehtymään verkkopedagogiikan saloihin. Harjoittelun työtehtävät muokataan taitotasosi mukaan esimerkiksi sisällöntuottamisesta ja verkkokurssien rakentamisen tukitehtävistä projektipalettien hallintaan ja viestintään.

Toivomme sinulta hyviä teknisiä taitoja, osaamista videoeditoinnista ja kuvanmuokkauksesta, janoa oppia uutta ja vahvoja ryhmätyötaitoja.

Me ComCraftilla tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää monipuolisesti osaamistasi kehittyvässä verkko-oppimisyrityksessä, jonka asiakkaat koostuvat Suomen suurimmista yrityksistä. Tulevat työkaverisi ovat asiantuntevia tiimipelaajia, joilla on halu tukea sinua harjoittelusi aikana, onhan yksi arvoistamme yhdessä onnistuva. Toimimme Helsingin Ilmalassa.

Kirjoita vapaamuotoinen hakemus ja lähetä se osoitteeseen aleksi.saarikkomaki@comcraft.fi. Ole nopea, sillä valitsemme tehtävään soveltuvan henkilön heti sopivan hakijan löydyttyä.