verkostotapaaminen

Syksy saapui ja on aika verkostotapaamisen! Tämän syksyn pääteemana on Helposti vaikuttavaa.

Mitä tämä tarkoittaa? No sehän tarkoittaa sitä, että oikeilla menetelmillä ja oppimistavoitteen tunnistamisella toteutat vaikuttavia verkkokursseja helposti ja kohdistat opetuksen oikeisiin asioihin!

Ota kalenteri esiin, varaa 10.11.2017 klo 11:30-15:30 ja tule paikalle tai vinkkaa työkaverillesi. Tämänkertaisen verkostotapaamisen järjestää Työväen sivistysliitto.

Kokemusten vaihtoa, testaamista, rakentelua ja vinkkejä. Siitä on tämä verkostotapaaminen tehty. Näytämme esimerkkejä, saat itse kokeilla ja mikä tärkeintä – teet sen samassa tilanteessa olevien työkavereiden kanssa.

Verkostotapaaminen järjestetään osoitteessa Säästöpankinranta 6 C, 2.krs. Ilmoitathan saapumisestasi 31.10.2017 mennessä, niin varaamme sinullekin lämmintä juomaa ja pientä purtavaa.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot: Reeta Pölönen, 0505068088 tai reeta.polonen@comcraft.fi

Mikä verkosto?

Pyrimme järjestämään verkostotapaamisia kaksi kertaa vuodessa. Verkoston tavoitteena on ideoida yhdessä sekä benchmarkata toisiamme. Verkostolla on oma suljettu ryhmänsä LinkedInissä. Tuuletetaan siis ajatuksia ja vaihdetaan ideoita. Aiemmat kerrat ovat osoittaneet, että tällaiselle verkostolle on todella tilausta. Tule paikan päälle kokemaan, näkemään ja kuulemaan!