Maailman johtava eLearning tuotteiden valmistaja Trivantis ja ComCraft Solutions Oy ovat tehneet sopimuksen, jonka myötä ComCraft sai Lectora -sisällöntuotanto-ohjelman lisenssien yksinmyyntioikeuden Suomessa.

tiedote

“ComCraft is exactly the kind of company that we are looking for and have worked tirelessly to deliver services to the Finnish eLearning market since 2011. ComCraft have all the resources and processes in place to be able to fully represent Trivantis in Finland and with the recent release of Trivantis Complete, to include Digital Asset Management and Virtual Reality tool-sets, our collective vision will be realised much faster. They have the right customers and connections that will accelerate the establishment of our solutions in Finland. Technology changes business faster than ever but having the right people to help deliver that change is the critical component. ComCraft have demonstrated that they have the right people to deliver that change.” – Julian Dable, Trivantis EMEA Director

Tarinamme Lectora-tuotteen kanssa alkoi vuonna 2011 ja tämä mullisti sisällöntuotantoprosessimme täysin. Tuon vuoden jälkeen huomasimme, että interaktiivisten ja vaikuttavien verkkokurssien toteuttamiseen ei tarvita enää koodaajia. Pian huomasimme myös, että tuote sopii erinomaisesti asiakkaillemme ja tästä alkoikin ComCraftin liiketoiminnan luomistarina. Kuuden vuoden aikana olemme kouluttaneet jo yli 60 organisaatiota ja yritystä tuottamaan omia verkkokurssejaan. Erityisesti verkkokurssien suunnittelu- ja käsikirjoituskoulutukset ovat tuoneet asiakkaiden tuotantoon ryhtiä. Käytämme itse päivittäisessä sisällöntuotantotyössämme Lectoraa, joka antaa meille loistavat valmiudet kouluttaa sen käyttöä myös muille. Lectoran isoin etu on pedagogisten ja monitasoisten verkkokurssien tekeminen vaivattomasti ja helposti. Sillä onnistuvat niin perusverkkokurssit kuin edistyneemmät pelilliset toteutuksetkin.

Käytännössä tämä muutos tarkoittaa Lectora-käyttäjätuen tehostumista ja laajentumista. Yhteistyön tiivistyessä tarjoamme entistä enemmän Lectora-käyttäjiä hyödyntäviä videoita ja vinkkejä sekä Lectora-lisenssejä organisaatiotasolla aiempien yksittäislisenssien sijaan. Organisaatio voi siis ottaa yhteisen lisenssin, jota käyttää useampi verkkokurssien sisällöntuottaja.

Lectora on monipuolinen verkkokurssien sisällöntuotanto-ohjelma, jolla muutat jaettavan tiedon taidoksi ja osaamiseksi sekä pysäytät käyttäjän interaktiivisilla elementeillä ja tehtävillä tärkeiden asioiden äärelle. Lectoralla annat käyttäjällä mahdollisuuden kokeilla ja oivaltaa.

Lisätietoja:

Aleksi Saarikkomäki
Myyntijohtaja
aleksi.saarikkomaki@comcraft.fi
puh. 044 722 4000