Verkko-oppimisen asiantuntija ComCraft Solutions ja johtamisen kehittämisen asiantuntija Faros Finland ovat yhdistyneet.

FF_CC5
Faros on johtamisen laadun ja muutosvalmiuksien kehittäjä, jonka valmentajilla on vuosikymmenten omakohtainen kokemus suurten ja keskisuurten yritysten liiketoiminnan johtamisesta Suomessa ja muualla Euroopassa.

ComCraft tuottaa pedagogisesti laadukkaita sisältöjä ja verkko-oppimisympäristöjä ja on ollut uranuurtaja asiakkaidensa osaamisen kehittämisen digitalisoinnissa.

Faros Finlandin Managing Partner Jouko Tuominen: ”Yhdistymme suoran asiakaspalautteen innostamana. Johtamisen ja esimiestyön muutoshankkeet täydentyvät ComCraftin vahvoilla digiratkaisuilla. Näin pääsemme entistä kattavammin auttamaan asiakkaitamme muutoksen toteuttamisessa osana jokapäiväistä tekemistä.”

ComCraftin toimitusjohtaja Arja Sipola: ”Faroksen vahva liiketoimintaosaaminen ja johtamisen laatua korostavat mallit täydentävät hienosti palveluamme; osaamisen kehittäminen on mitatusti vaikuttavaa toimintaa silloin kun se kytketään osaksi päivittäistä esimiestyötä ja johtamista.”

Yhdistyvä Faros & Com on lähes 30 johtamisen ja osaamisen kehittämisen asiantuntijan organisaatio. Asiakkaamme liiketoimintatavoite on aina palvelumme lähtökohta ja aikaansaatujen tulosten mittaus on tärkein laatukriteerimme.

faroscom

Lisätiedot:

Jouko Tuominen
Managing Partner
Faros Finland Oy
jouko.tuominen@farosgroup.fi
0400 410 448

Arja Sipola
Toimitusjohtaja
ComCraft Solutions Oy
arja.sipola@comcraft.fi
040 555 5667