LECTORA-TUOTTEET

Lectoralla luot itse interaktiiviset ja pelilliset kurssit.

lectora_logoOppimisympäristöjen sisällöntuotantovälineillä voidaan tehdä yksinkertaisia sisältöjä, joissa käytetään tekstejä ja kuvia ja voidaan upottaa videoita. Interaktiivisten ja pelillisten kurssien luomiseen tarvitaan sisällöntuotanto-ohjelma.

Tarjoamme tavoitteseenne täydellisesti sopivaa Trivantiksen Lectora -sisällöntuotanto-ohjelmaa. Se on yksi maailman eniten käytetyimmistä digitaalisten oppimissisältöjen tuotantovälineistä, ohjelmistoa käytetään yli 120 maassa. ComCraft on ollut Trivantiksen suomalainen kumppani vuodesta 2011 lähtien.

Miksi Lectora-ohjelmisto?

  • Lectora pitää sisällään kaikki pedagogisen ja interaktiivisen verkkokurssin tekemiseen tarvittavat nykyaikaiset työkalut; interaktiivisen kurssin rakentaminen, kuvankäsittely, video- ja äänieditointi sekä nauhoittaminen, interaktiivisten tapahtuminen lisääminen videoon ja ääneen sekä kommentointityövälineet.
  • Lectora sisältää paljon valmiita elementtejä pedagogisen interaktiivisuuden sekä mielenkiintoisen multimediasisällön tuottamiseen, esimerkiksi valmiita html5-pelejä.
  • Lectora sisältää erittäin monipuolisen testityökalun, jolla voidaan tehdä erilaisia kartoituksia ja testejä. Niissä voidaan käyttää ajastusta ja kysymysten arvontaa kysymyspankista.
  • Lectora tuottaa html5-yhteensopivaa sisältöä, ja näin sillä tuotettua sisältöä voidaan käyttää myös mobiililaitteilla.
  • Lectoralla voidaan tehdä responsiivista sisältöä, joka mukautuu käytettävän päätelaitteen kokoon.
  • Ohjelma on helppokäyttöinen eikä vaadi ohjelmointitaitoja. Suurin osa kouluttamistamme henkilöistä ei ole IT-alan ammattilaisia.

Pyydä tarjous:

044 722 4000 – Aleksi Saarikkomäki
040 555 5667 – Arja Sipola
050 506 8088 – Reeta Pölönen