FONECTA

FONECTA OY

Meillä oli samanaikaisesti kaksi verkkokoulutushaastetta. Halusimme tehdä aikaa kestävän ja helposti päivitettävän mutta silti interaktiivisen perehdytyskurssin. Toinen haasteemme oli kouluttaa uusille myyjillemme, kuinka monipuolisesti voimme palveluillamme tukea asiakkaidemme yritystoimintaa. Valitsimme ComCraftin yhteistyökumppaniksemme, koska koemme, että heillä on kokonaisvaltaista näkemystä osaamisen kehittämiseen ja taito sitoa verkkokoulutus osaksi yrityksen valmennustoimintaa ja esimiestyötä.

Perehdytyskurssilla osallistuja kulkee virtuaalisessa toimistossa etsien aktiivisesti itselleen tärkeää tietoa. Myyjille suunnatulla kurssilla opetellaan tuote-esittelyn sijasta videoitujen case-tapausten sekä niihin pohjautuvien tehtävien avulla ymmärtämään asiakkaan maailmaa.

Kumpikin verkkokurssi on sidottu perehdytysprosessiin esimiehen kanssa käytävällä keskustelulla, jossa pohjamateriaalina käytetään perehdytettävän verkkokurssimuistiinpanoja ja tehtävävastauksia.

Arvostamme ComCraft-yhteistyössä pedagogista näkemystä ja projektihallinnallista osaamista. Yhteistyö on ollut mukavan rentoa ja silti asiantuntevaa. ComCraftin tarjoaman kommentointiohjelman ansiosta olemme säästäneet aikaa ja hioneet kurssin sisällön huippuunsa.

ComCraft-yhteistyöhömme kuuluu myös Lectora-ohjelma, jonka käyttämiseen ComCraft on meidät kouluttanut.

Fonecta Oy
Riikka Hagman, Henkilöstön kehittämispäällikkö
Puh. 040 503 6684
riikka.hagman@fonecta.com