KAIKKI VERKKOKOULUTUKSEEN

ComCraft Solutions on suomalainen digitaaliseen oppimiseen erikoistunut tietotekniikka- ja koulutusyritys.

ComCraft Solutions on Suomen innovatiivisin verkko-opetuksen asiantuntijayritys. Vuodesta 2011 lähtien olemme tukeneet asiakkaitamme kattavasti verkko-oppimisen alalla sekä siihen liittyvässä teknologiassa ja sisällöntuotannossa. Olemme kasvuyritys, joka panostaa toimintansa digitaalisen oppimisen kokonaismalliin, jolla tuemme asiakasyrityksiemme osaamisen kehittämisen digitalisointia.

Strategiamme mukaan toimimme laaja-alaisesti digitaalisen oppimisen alueella; tuemme strategisessa kehittämisessä, teknologiassa, sisällöntuotannossa, koulutamme, mentoroimme, koulutamme myös verkkopedagogiikkaa ja käsikirjoittamista. Jokainen näistä palveluista tukee toisien osa-alueiden kehittymistä ja yrityksemme asiantuntijuutta, joiden avulla saavutamme visiomme.

Verkkokursseissa keskitymme motivoinnin ja ulkoasun lisäksi erityisesti pedagogiikkaan. Painotamme tavoitteen ja etenemisen tuomista selkeästi näkyviin käyttämällä kursseilla pisteytyksiä, pelillisyyttä, palkitsemista sekä muunlaisia käyttäjiä aktivoivaa toimintaa sekä opitun soveltamista omaan työhön.

Kehitämme jatkuvasti osaamistamme pitääksemme yllä kilpailuetumme alan eturivin osaajina. Tiimi rakentuu pedagogiikan asiantuntijoista, graafisista suunnittelijoista, web-suunnittelijoista, oppimisympäristöasiantuntijoista ja tuotantoassistentista.

  • Vahva kokemus ja monipuolinen osaaminen
  • Innostuneet tuotannon taikurit
  • Tuotantotiimin monipuolinen osaaminen ja tiivis tiimityö
  • Räätälöidyt kokonaisuudet

 Visio, Missio & arvot

VISIOMME

on nousta pohjoismaiden johtavaksi digitaalisen oppimisen asiantuntijayritykseksi. Olla edelläkävijä yritysmaailman digitaalisen oppimisen kehittämisessä; ketterä, kansainvälinen, kannattava, mielenkiintoinen, oppiva, luova, trendien luoja, arvostettu ja tunnettu.

MISSIOMME

on tukea digitaalisen oppimisen avulla suomalaisia yrityksiä kehittämään osaamistaan ja sitä kautta menestymään.

ARVOMME

Yhdessä onnistuva – tiimityöskentely on voimavaramme. Tartumme asioihin koko tiimin voimin ja teemme täysillä. Kannustamme jokaista jakamaan ideansa ja tietonsa muiden kanssa. Luotamme, kunnioitamme ja tuemme toinen toisiamme ja annamme tunnustusta hyvistä suorituksista.

Avoin – arvostamme avoimuutta ja rehellisyyttä. Olipa kyse asiakkaistamme tai omasta tiimistämme, niin olemme suoria ja kuuntelemme aidosti.

Rohkeasti uudistuva – rohkeus tarkoittaa meillä uskallusta kokeilla uutta. Pyrimme jatkuvasti kehittämään uusia menetelmiä ja tekemään asiat entistä paremmin.

ComCraft lukuina

0
tyytyväistä asiakasta
0
toteutettua moduulia
0
Kulunut kahvia yhteensä