HENKILÖSTÖ

Osaava ja innokas tiimimme on aina valmiina palvelemaan – olipa kyseessä verkkokoulutusstrategian suunnittelu tai yksittäisen videon tekeminen.

Henkilöstömme muodostaa monipuolisesta osaamisesta koostuvan tiimin, jossa tuemme toinen toisiamme päivittäisellä tasolla. Uskommekin tiimityömme nostavan projektiemme laatua, joten toteutamme koko tiimimme voimin kaikki projektit.

Sähköpostimme ovat etunimi.sukunimi(ät)comcraft.fi

Arja Sipola
Arja SipolaToimitusjohtaja - Puh: 040 555 5667
Arja on verkko-opetuksen konkari. Hän on vetänyt digitaalisen oppimisen liiketoimintaa jo yli 20 vuotta. Yritysmaailman tarpeet hän on oppinut tuntemaan lukemattomien verkkokoulutusratkaisujen ja konsultoinnin kautta. Arja on avain yritysten sisäisten koulutuksien toteuttamiseen, hän tuntee strategiat, parhaat käytännöt sekä työkalut, joita tähän tarvitaan. Vapaa-ajallaan Arja osallistuu vapaaehtoistyöhön, matkustelee, nautiskelee luonnosta, kalastamisesta ja koiran kanssa lenkkeilystä (lue: Pokemoneista).
Aleksi Saarikkomäki
Aleksi SaarikkomäkiMyyntijohtaja - Puh: 044 722 4000
Aleksi kuuntelee, etsii parhaimpia ratkaisuja ja huolehtii asiakkaittemme tarpeista. Kansainvälisen ICT-kaupan insinöörinä hän pitää kaikki langat käsissään. Aleksi on aktiivinen myös vapaa-ajallaan. Hän hoitaa kuntoaan punttisalilla ja tykkää viettää aikaansa rennossa kaveriporukassa muun muassa mökkeillen.
Reeta Pölönen
Reeta PölönenMyynti - 050 506 8088
Reetalla on useamman vuoden kokemus verkko-opetuksesta. Tämän kokemuksen siivittämänä, hän vastaa asiakastarpeisiin etsimällä parhaat ratkaisut ja ohjaamalla tehokkaan tuotantotiimimme toteuttamaan vaikuttavia ja pelillisiä lopputuloksia. Haasteita rakastava ja kunnianhimoinen jalkapalloilija nauttii vapaa-ajallaan tolppien vartioinnin ja pallon potkimisen lisäksi perhe-elämästä kera koiravanhuksen.
Jani Sipola
Jani SipolaKehityspäällikkö
Jani on luottopakki, joka ohjaa tekemistämme oikeaan suuntaan, viilaa, hioo ja ratkoo. Jani kehittää jatkuvasti uutta, pysyy ajan hermoilla ja jakaa innokkaasti taitotietoaan yhteisen päämärän saavuttamiseksi.  Janin tehtävänä on mm. tekniset ratkaisut, käyttäjätuen ohjaaminen, prosessien selkeyttäminen ja varmistaminen. Jani pitää maanläheisistä asioista. Ruoka, luonto, taide, hiljaiset syysillat ja meditatiivinen liikunta ovat tärkeitä elementtejä hektisen työn vastapainoksi.
Elina Pärnä
Elina PärnäVerkkokoulutuksen asiantuntija
Elina on käsikirjoittaja ja verkkopedagogi, joka loihtii interaktiivisia ja ajattelua aktivoivia verkkokursseja. Hän on toiminut kouluttajana verkko- ja lähiopetuksessa sekä erilaisissa osaamisen kehittämisen projekteissa. Elina on innostunut pedagogiikan kehittämisestä ja osaamisen jakamiseen yllyttämisestä. Vapaa-ajallaan Elina pitää elokuvien katsomisesta, perheen kanssa hassuttelusta ja matkustamisesta.
Markku Tähtinen
Markku TähtinenTuotantopäällikkö
Markun vastuulla on sisällöntuotanto. Häneltä hoituvat ketterästi webohjelmointi ja monipuolinen käyttöliittymäsuunnittelu. Hän on erityisen kiinnostunut modernien, responsiivisten verkkototeutuksien luomisesta ja näiden taitojen hyödyntämisestä verkkokoulutuksissa. Markulla on vahva tausta verkkoviestinnän ja e-oppimisien alalta, ja hän haluaa oppia aina uusia tekniikoita työnsä avuksi. Markun harrastuksiin kuuluvat bändihommat ja basson soittelu.
Tero Riskilä
Tero RiskiläOppimisratkaisujen asiantuntija
Tero on erikoistunut oppimisalustaratkaisujen toteuttamiseen, räätälöintiin ja erilaisten käyttäjien arkea helpottavien toimintojen kehittämiseen. Hän on työskennellyt melkein 10 vuotta erilaisten oppimisteknologioiden parissa. Tästä syystä Terolla onkin aina uusia ideoita oppimisratkaisujen suhteen. Vapaa-ajallaan Tero soittaa kitaraa, lukee kirjoja ja harrastaa erilaisia ulkoilma-aktiviteetteja.
Henri Lappalainen
Henri LappalainenGraafinen suunnittelija
Henri ei ole pelkästään taikurimainen websuunnittelija ja -kehittäjä, vaan kykenee loihtimaan sisältöä käyttöliittymästä kuvitukseen. Eikä hän pelkää haasteita. Vapaa-ajallaan Henri lueskelee mielellään tieteis- ja muuta kirjallisuutta ja toteuttaa kiinnostustaan videopeleihin, siis jos perhe-elämältä ehtii. Työajalla mieltä lämmittävät hyvä kahvi ja elokuvasitaatit.
Jenni Juselius
Jenni JuseliusVerkkokoulutuksen asiantuntija
Jenni nauttii uusien ihmisten kohtaamisesta ja ihmisten kanssa työskentelystä. Hänellä on pitkä kokemus erilaisista töistä kaupan alalla, ja hän on ollut mukana tekemässä erilaisia kaupan alan koulutuksia ja tuotekoulutuksia. Vapaa-ajallaan Jenni lukee ja harjoittelee käsitöiden tekoa sekä matkustelee perheensä kanssa.
Merja Pakarinen
Merja PakarinenVerkkokoulutuksen asiantuntija
Merjalla on hallussaan sisällöntuotanto niin tiiviiden kuin laajojenkin verkkokoulutusten osalta. Video- ja valokuvaus ovat myös lähellä hänen sydäntään. Enduron ja polkupyöräilyn lisäksi dekkareiden lukeminen ja kukkapenkkien kaivelu kuuluvat Merjan lempipuuhiin.
Suvi Sankelo
Suvi SankeloVerkkokoulutuksen asiantuntija
Suville henkilöstön kehittäminen on sydämen asia. Hän kehittää osaamista ja innostaa oppimiseen suunnittelemalla tehokkaita oppimisratkaisuja ja käsikirjoittamalla vaikuttavia verkkokursseja. Suvi etsii alati uusia ratkaisuja ja on kiinnostunut maailmalla liikkuvista oppimisen trendeistä. Hänellä on pitkä kokemus niin kouluttamisesta kuin suunnittelutyöstäkin. Mielen ja kehon kokonaisvaltainen hyvinvointi on Suville tärkeää, ja vapaa-ajallaan hän mielellään singahtaakin lenkkipoluille.

The only way to make sense out of change is to plunge into it, move with it, and join the dance. − Alan Watts

Laura Sobott
Laura SobottVerkkokoulutuksen asiantuntija
Laura on käsikirjoittaja, joka tulkitsee koulutettavat asiat kohderyhmän kielellä. Hän haastaa opiskelijan oppimaan työn ja käytännönläheisten esimerkkien sekä tehtävien kautta. Vapaa-ajallaan Laura urheilee ja liikkuu luonnossa.
Kati Torniainen
Kati TorniainenVerkkokoulutuksen asiantuntija
Kati on monipuolinen kädentaitaja sisällöntuotannosta graafiseen suunnitteluun. Kerro toiveesi, niin Kati kuvittaa! Häneltä onnistuu niin logojen suunnittelu, verkkokoulutusten toteuttaminen kuin innostava somesisältökin. Kati voisi viettää kaiken vapaa-aikansa matkustellen ja kierrellen sisustusliikkeitä, mutta hän nauttii myös pilateksesta ja sulkapallosta.
Kaija Tynkkynen
Kaija TynkkynenVerkkokoulutuksen asiantuntija
Kaija on kielenhuollon asiantuntija, joka viimeistelee käsikirjoitusten suomen kielen. Hänellä on pitkä kokemus tuotekoulutuksista ja kaupan alan tavarantoimittajayhteistyöstä. Vapaa-ajallaan Kaija lukee kaunokirjallisuutta ja käy kiinteysjumpassa.
Anna Valtonen
Anna ValtonenVerkkokoulutuksen asiantuntija
Perhevapaalla.
Kai Hartzell
Kai HartzellHarjoittelija
Kai on kehittyvä harjoittelijamme, joka tukee innovatiivista tiimiämme erilaisissa sisällöntuotantotehtävissä eikä pelkää haasteitakaan. Hän aloittaa tietojenkäsittelytieteen opinnot yliopistossa syksyllä ja tykkää vapaa-ajallaan kehittää erilaisia pelejä sekä tietysti myös pelata niitä. Lisäksi hän pyöräilee paljon ja harrastaa pöytätennistä.