VERKKOKURSSIT

Kehitä henkilöstösi osaamista valmiiden verkkokurssiemme avulla.

Tältä sivulta löydät valmiita verkkokursseja yrityksenne tarpeisiin.  Verkkokurssien sisällöt liittyvät yrityksen sisäiseen kehittämiseen ja tarjoavat parhaat mahdolliset työkalut henkilöstön kehittämiseen. Räätälöimme kaikki kurssit yrityksenne käytäntöjen ja ulkoasujen mukaan. Kysy lisää tai pyydä tarjousta.

GDPR-TIETOSUOJA-ASETUS

GDPR-Tietosuoja-asetus kurssilla opit tietosuojan keskeiset käsitteet etenkin EU:n tietosuoja-asetuksen kannalta. Kurssin käytyään käyttäjä ymmärtää kuinka henkilötietoja tulee käsitellä, mitkä ovat rekisteröityjen oikeudet ja turvallisen käsittelyn perusteet. Kurssin aikana käyttäjä testaa osaamistaan erilaisilla tehtävillä ja lopussa pääsee kertaamaan oppimaansa mielenkiintoisella pelillä.

Kysy tarjousta | Pyydä demotunnukset

TIETOTURVA

Tietoturvakurssilla käsitellään keskeisimmät tietoturvallisuuden perusasiat. Tärkeän tiedon turvaamisen ollessa yrityksen menestymisen edellytys, on myös tietoturvaosaaminen olennainen osa liiketoiminnan toimivuutta. Kurssilla opitaan ymmärtämään tietoturvan merkitys sekä tunnistamaan erilaisia tietoturvauhkia. Käyttäjä saa myös käytännön neuvoja tietoturvallisuuden toteuttamiseen omassa työssään ja muissa käytännön tilanteissa.

Kurssin läpikäynnin kesto: n. 90 minuuttia  |  Kysy tarjousta | Pyydä demotunnukset

HAASTEELLISET ASIAKASPALVELUTILANTEET

Haasteelliset palvelutilanteet -verkkokurssi tarjoaa organisaationne asiakaspalvelun ammattilaisille käytännönläheisiä neuvoja haastavien palvelutilanteiden hallintaan. Nämä taidot auttavat toimimaan tunnepitoisissa palvelutilanteissa entistä ammattimaisemmin ja saa henkilökunnan ottamaan hankalaltakin tuntuvan tilanteen nopeammin haltuunsa, parantaen samalla työhyvinvointia ja lieventäen stressiä.

Kurssin läpikäynnin kesto: n. 45 minuuttia  | Kysy tarjous | Pyydä demotunnukset

KEHITYSKESKUSTELUT SUJUVAKSI

Kehityskeskustelu sujuvaksi verkkokurssiin on koottu yleisimmät kehityskeskusteluun liittyvät asiat. Kurssin tavoitteena on selventää kehityskeskustelun tärkeyttä niin yrityksen, tiimin kuin yksilönkin kannalta. Kurssi antaa paljon käytännön vinkkejä sujuvan kehityskeskustelun aikaan saamiseksi. Kurssi sisältää paljon interaktiivisia tehtäviä ja kysymyksiä, joiden kautta asioiden läpikäyminen on motivoivampaa.

Kurssin läpikäynnin kesto: n. 60 minuuttia  |  Kysy tarjous | Pyydä demotunnukset

OFFICE 2016

Office-kurssimme toimivat sinun ja koko organisaatiosi henkilöstön tukena Office-ohjelmien päivittäiseen käyttöön. Kurssit motivoivat pelillisillä ominaisuuksilla ohjelmien käyttötehon nostamiseen. Kurssit sisältävät lyhyitä videoita, ongelmanratkaisua tehostavia pelejä ja kysymyksiä, välitöntä palautetta ja paljon työssä tarvittavien ominaisuuksien käyttövinkkejä.

Kysy tarjous | Pyydä demotunnukset

SKYPE FOR BUSINESS

Skype For business-videokirjasto tarjoaa oivan avun ohjelman koulutukseen ja jälkikäteen se toimii myös hyvänä tukena. Sen avulla saadaan varmuutta kautta kommunikointiin. Video-ohjeiden avulla opitaan järjestämään verkkokokouksia, käsittelemään osallistujien oikeuksia ja jakamaan monipuolisesti aineistoja.

Kysy tarjous | Pyydä demotunnukset

TEHOKASTA AJANHALLINTAA -VERKKOKURSSI

Ajanhallinta verkkokurssimme tarjoaa peruskoulutuksen koko henkilöstölle motivoivana ja interaktiivisena verkkokurssina. Kurssin päätavoite on se, että osallistuja oppii tunnistamaan oman työnsä, työtapansa sekä työtä mahdollisesti vaikeuttavat aikavarkaat. Kurssilla annetaan käytännön vinkkejä ja ohjeita työn tehostamiseen.

Kurssin läpikäynnin kesto: n. 60 minuuttia  |  Kysy tarjousta | Pyydä demotunnukset